DONERMAX

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1301 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij DonerMax. Meer weten? Ontdek meer

24 jan 2023 om 22:04 Jammer dat de bestelling niet compleet was we misten allemaal de knoflooksaus die er zelfs extra bij besteld was daarnaast was het geen geweldige döner. Proberen maar wordt niet herhaald.
24 jan 2023 om 17:33 Ben ziek geworden van dat eten En moest naar de huisarts heen en heb tabletten mee gekregen Dus wil gewoon mijn geld terug
24 jan 2023 om 13:31 Zoals altijd super lekkere kapsalon. Grote portie, snelle levering en nog heel warm.
20 jan 2023 om 16:13 Te lang wachten op je eten....... Kom op, dit kan beter.
18 jan 2023 om 3:08 Super weinig geworden bij jullie! Durum leek wel een loempia en patat kon ik op 1 hand tellen! Gierige porties!
15 jan 2023 om 10:12 eten was koud
8 jan 2023 om 17:33 Zat plastic in eten gebeld hij beloofde nieuwe te brengen en alles bewaren plus het plastic niemand gezien heel avond gewacht gisteren waren ze gesloten dus vandaag weer gebeld en gevraagd waar blijft eten je hat beloofd gaat hij lopen drijgen
7 jan 2023 om 18:04 duurde heel lang en was ook niet echt lekker, het smaakte niet vers.
6 jan 2023 om 23:10 Als wat ik gekregen heb een grote döner box is, dan wil ik niet weten hoe klein de normale portie is, bij het openmaken rook het ook al niet lekker. Bezorger was wel vriendelijk maar voor mij was het de laatste keer dat ik hier bestel.
6 jan 2023 om 19:55 Lekker, goed en op tijd zoals elke keer